Art of Alexa 

Tavlor målade av Gabriella Alexa

Tavla 232 / 2022-10 / Akryl / 150x110 cm

En fantastisk fin målning, där vatten möter klippor i harmoni som möts av en otrolig vacker himmel i blå, vit o rosanyanser. Målningen är målat med struktur. Jordnära färg som passar väl ihop är denna målning skapat med. En inspiration från det underbara Gotland, där jag längtar alltid. Målningen är stor o tar plats i rummet och är ett blickfång.


Tavla 231 / 2022-09 / Akryl / 150x110 cm

En stor o otrolig fin målning där hav, klippor, strand och himmel möts i en liten orolig miljö. Där himlen är mörk o hotfull av regn och vågorna slår mot stranden och klippor.  En vacker kombination av färg som passar väl ihop. Inspirerad av det underbara Gotland där jag längtar alltid till. Bilden är inte bra, i verkligheten är färgerna ljusare med fin kontrast. Målningen är ett blickfång för rummet.Tavla 230 / 2022-06 / Akryl / 150x110 cm

En stor o otrolig fin målning där hav, klippor och himmel möts i harmoni. En vacker kombination av färg som passar väl ihop. Inspirerad av det underbara Gotland där jag längtar alltid till. Bilden är inte bra, i verkligheten är färgerna ljusare med fin kontrast. Målningen är ett blickfång för rummet.

Tavla 229 / 2022-03 / Akryl / 100x80 cm

En näckrosdröm flyter på vattens yta i fyllblom och stolta. När jag målade den här målningen var min längtan så stor till det vackra Gotland. Där jag vill finnas bland skiranäckrosor o hav. Målningen är harmonisk och vill bli betraktat länge. Målningen är ett blickfång för rummet.

Tavla 228 / 2022-03 / Akryl / 100x100 cm

En stor och  fantastisk fin målning där hav möter klippor med fantastiska, härliga vågor. Målningen är gestaltat i jordnära färger i relief och det blir lätt att möblera i dessa fina färg. När jag målade den här målningen, drömde jag mig bort till Gotlands vackra natur. Där sittande på en klippa och betrakta vågornas kraftiga slag mot klipporna och lyssna på dess underbara ljud. Målningen är ett blickfång för rummet.

Tavla 227 / 2022-03 / Akryl / 100x100 cm

En fantastisk fin målning som är gestaltat i jordnärafärg och guldfärg. Där vattnet rinner mellan klipporna som möts av det vackra himmel i blå och guldfärg. En harmonisk målning som tål att betrakta länge. När jag målade den här målningen drömde jag mig bort till Stockholmsskärgård sittande på en klippa o lyssna på när vattnet rinner sin väg mellan klipporna. En härlig känsla. Målningen är ett blickfång för rummet.
Tavla 226 / 2022-02 / Akryl / 100x80 cm

En vacker näckrosmotiv är gestaltat i den här målningen i eldiga färg. En himmel med stark sol i orange o blå färg som reflekterar fint i vattnet. De skiranäckrosorna i full blom flyter på vattnets yta stolta. När jag målade den här målningen längtade jag efter en sommarsoligdag då naturen bjuder oss på det bästa den har. Målningen är ett blickfång för rummet.
Tavla 225 / 2022-02 / Akryl / 100x80 cm

En underbar målning med näckrosmotiv, där dem skiravitanäckrosor flyter fint på vattens blåyta som möts av en vacker himmel i blå o rosa nyanser. En gestaltning av sommaren när den bjuder oss på det bästa. När jag målade den här målningen var mina tankar till det fina Gotland med så vacker natur. Målningen är ett blickfång för rummet.
Tavla 224 / 2022-01 / Akryl / 100x80 cm

En härligt målning där vattnet trängs mellan klippor och skapar en helhet med en vacker himmel i blå och orangefärg. Inspiration från underbara Gotland en soligsommardag. Målningen är ett blickfång för rummet.
Tavla 223 / 2022-01 / Akryl / 100x80 cm

En väldigt fin målning där hav, klippor och himmel möts i harmoni. En vacker kombination av färg. Inspirerad av det underbara Gotland där jag längtar alltid till. Bilden är inte bra, mörk, i verkligheten är färgerna ljusare med fin kontrast. Målningen är ett blickfång för rummet.

Tavla: 220 / 2021-11 / Akryl / 73x60 cm

En fantastisk vacker målning  där hav möter klippor med fantastiska, härliga vågor. Målningen är gestaltat i jordnära färger, det blir lätt att möblera i dessa fina färg. När jag målade den här målningen, drömde jag mig bort till Gotlands vackra natur. Där sittande på en klippa och betrakta vågornas kraftiga slag mot klipporna och lyssna på dess ljud, underbart. Målningen är ett blickfång för rummet. 


 Tavla: 219 / 2021-11 / Akryl / 55x46 cm

En liten söt målning i jordnära färger med en stilla himmel där vattnet rinner sin väg bland klipporna. Målningen är inspirerat av Stockholmsskärgård med sin vackra natur som jag älskar. Målningen är ett blickfång för rummet.

Tavla: 218 / 2021-11 / Akryl / 100x150 cm

En underbar målning med skärgårdsmotiv, där vattnet och klippor möts i harmoni mot det vackra himmel. När jag gestaltade den här målningen var min längtan stark till skärgården, där sittande på en klippa o betrakta vågornas slag mot klipporna och lyssna på deras härliga ljud. En fröjd för tjälen. Målningen är stor o tar plats. Bilden är inte bra, i verkligheten är blå färg underbar.
Tavla: 217 / 2021-09 / Akryl / 90x70 cm

En fantastisk vacker höstmålning i skärgårdsmiljö där vatten förenas med klippor och skog i harmoni. När jag gestaltade denna målning var min önska att vara i skärgården och njuta av vackra höstfärg i naturen och vattnet. I den här målningen har jag gått från mina färg till jordnära nyanser och det är jag glad för. Härligt att prova något nytt. Målningen är en blickfång för rummet.
Tavla: 216 / 2021-09 / Akryl / 90x70 cm

Målningen är på Galleri Killgissa, Södermalm, Stockholm

En fantastisk fin målning i härliga färg där vattnet rinner sin väg mellan klipporna i skärgården en höst vacker dag.

I den här målningen har jag gått från mina färg till jordnära nyanser och det är jag glad för. Härligt att prova något nytt. När jag målade den här målningen tänkte jag på skärgården en vacker höstdag sittande på en klippa och betrakta naturens kraft. Målningen är en blickfång för rummet.

Tavla: 214 / 2021-07 / Akryl / 55x46 cm

En liten fin målning med en näckros på vattens blåyta och med en himmel i blå och rosanyanser. 

Med den här storleken kan målningen placeras i alla hemmets rum. Den har fin färgkombination och är lätt att möblera med den lilla och fina målningen. Tavla: 213 / 2021-07 / Akryl / 90x70 cm

Målningen är på Galleri Killgissa, Södermalm, Stockholm

En fantastisk fin näckrosmotiv är gestaltat i den här målningen. Skira, vitanäckrosor som ljuster upp i det gröna på vattnets blåyta. En underbar himmel i rosanyanser som reflekterar fint i vattnet. När jag målade den här målningen tänkte jag på det vackra Gotland med dess underbara natur. Målningen är ett blickfång för rummet.

 

Tavla: 212 / 2021-07 / Akryl / 61x50 cm

En jätte fin landskap är gestaltat i den här målningen. Underbara vita och skiranäckrosor i det vackra blå vattnet, det är som en dröm. Målningen är målat i fina färgnyanser och det blir lätt att möblera rummet med den.  Målningen är lagom stor och passar i alla hemmets rum. Målningen är ett blickfång för rummet. Tavla: 211 / 2021-07 / Akryl / 61x50 cm

En jätte fin landskap är gestaltat i den här målningen. En liten ö i Stockholmsskärgård, dränkt i solens starkastrålar. Målningen är lagom stor och passar i alla hemmets rum och är lätt att möblera till dessa vackra färgnyanser. Målningen är ett blickfång för rummet. 
Tavla: 210 / 2021-06 / Akryl / 55x46 cm

En fantastisk fin havsmotiv är gestaltat i den här målningen. Härligt blå hav med vågor och himmel i rosatoner. När jag målade den här målningen blev jag inspirerad av svensk sommartid på havet. Målningen är stila och härligt att betrakta länge. Med dess storlek på målningen går den bra att placera i hemmets alla rum. 
Tavla: 208 / 2021-06 / Akryl / 55x46 cm

Vacker liten målning med skiranäckrosor på vattens yta. Vackra blånyanser på vattnet med rosanäckrosor. För den här söta målning hittar man plats i alla hemmets rum. Lätt att placera den med sina fina färg. 

Tavla: 200 / 2021-03 / Akryl / 100x81 cm

Fin abstrakt och stor målning i starka kontrast färg av röd, blå och vit i olika nyanser. När jag målade den här målningen tänkte jag på havet en solig dag. Målningen passar i det moderna hemmet och blir en blickfång för rummet.
Tavla: 199 / 2021-02 / Akryl / 65x54 cm

Målningen är på utställning med Flyer Art Gallery i New York, London, Rom och Florence år 2021-2023.

Denna fina målning är på turné i världen ett tag.

Målningen har vackra skira näckros i fina nyanserna. Vattnet är lite mörk på visa delar men näckrosorna ger ljus mot det vackra rosa himmel. Målning passar i alla hemmets rum. Ett blickfång för rummet.

Tavla: 198 / 2021-02 / Akryl / 65x54 cm

En fin näckros målning som passar i alla hemmets rum. Vattnet är lite mörk på visa delar men näckrosorna ger ljus mot det vackra rosa himmel. Ett blickfång för rummet.Tavla: 197 / 2020-12 / Akryl / 116x89 cm

En otrolig fin och stor målning. Där skiranäckrosor flyter på det lite oroliga vattens yta med en vacker himmel med rosainslag. En fantastisk fin kombination av färg med olika nyanser av blå, rosa och vit. Målningen tar plats och är ett blickfång för rummet.
Tavla: 196 / 2020-12 / akryl / 90x70 cm

En väldigt fin havsmotiv finns i den här målningen, vårt älskade hav i sin prakt och det vackra himmel i olika färg. När jag målade den här målningen, drömde jag mig bort på en båttur till havet. I dessa färgnyanser passar målningen i alla rum i hemmet. En härlig målning som jag älskar. 
Tavla: 194 / 2020-09 / akryl / 90x70 cm

Denna fina abstrakta målning i fina färg kan också tolkas som stormig hav och molnig himmel såväl som solen skiner samtidig. Målningen har ett stor tolkningsutrymme och är en underbar målning som tog tid att avsluta.  Jag älskar den här målningen. 
Tavla: 193 / 2020-08 / Akryl / 116x89 cm

En fantastisk fin målning och stor med himmel i rosanyanser och skiranäckrosor på lite orolig vatten med skog bakom sig. Fin kombination av färg i olika nyanser av blå, rosa och vit. Målningen tar plats och är ett blickfång för rummet. Jag älskar den här målningen.


 


Tavla: 192 / 2020-07 / akryl / 90x70 cm

Den finaste blå färg i kontrast med vita skiranäckrosor. En drömnäckrosmotiv som jag älskar. När jag målade den här målningen gick mina tankar till Gotlands vackra natur, därifrån jag hämtar min inspiration. Målningen tar plats och är ett blickfång för rummet.
Tavla: 191 / 2020-06 / akryl / 100x100 cm

Stor och fantastisk fin målning med min favorit motiv näckrosor. I den här målningen har jag valt en annan skala av färg och skapade ett fin ljus i målningen. Lätt att hänga ovanpå soffan eller öppnaspisen. Målningen är ett blickfång för rummet med de skira vitanäckrosor.
Tavla: 190 / 2020-06 / akryl / 90x70 cm

En otrolig vackert skärgårdsmiljö är gestaltat i den här målningen med vackra färg, ljus och djup. Jag blir inte mät att betrakta den här målningen som är komponerat i harmoniska färg och ger så mycket lugn och harmoni till själen. Ett blickfång för rummet.
Tavla: 189 / 2020-06 / Akryl / 116x89 cm

Vacker målning med en fin landskap med skimrande sol i vattnet, blommor och gräs.  Målningen är stila och harmonisk och vill betraktas länge med dem fina färgnyanserna. Målningen passar fint ovanpå soffan eller öppnaspisen. Målningen är ett blickfång för rummet. Älskar den här målningen, en bland mina favoriter.  

  Tavla: 187 / 2020-05 / akryl / 90x70 cm

Den här fina målningen är fantastisk vacker i verkligheten. Bilden är inte bra, i verkligheten är färgerna mer klara och intensiva. Jag gestaltar här havet som  glimmar och den svenska vackra sommarhimmel med sin rosanyanser. Målningen är målat i mina favoritfärger blå, rosa och vit. En härlig kombination. Målningen är en blickfång för rummet.Tavla: 186 / 2020-04 / Akryl / 116x89 cm

En stila och fin höst motiv där träden och vattnet möts i harmoni i fina färgnyanser. När jag målade den här målningen drömde jag mig bort till Gotlands vackra natur. Målningen är ett blickfång för rummet. 
Tavla: 185 / 2020-04 / Akryl / 90x70 cm

Fin abstrakt målning i vacker kombination av olika nyanser av grå, rosa och vit. Med den här målningen gick jag ut från min komfort zoon och gestaltad något nytt och spännande. Det blev det fantastiska motiv som jag är så glad över. En målning för det moderna hemmet. Målningen tar plats och är ett blickfång för rummet.Tavla: 184 / 2020-03 / Akryl / 90x70 cm

En fin målning för moderna hemmet i vackra färger som är lätt att placera i alla hemmets rum. När jag målade den här målningen tänkte jag på en landskap med träd på en vacker ö och lite dramatisk hav.  

Tavla: 183 / 2020-03 / Akryl / 100x81 cm

En stor fin målning för moderna hemmet i vackra färger som är lätt att placera i alla hemmets rum. När jag målade den här målningen tänkte jag på stormig hav där vågorna är stora mörka och kraftiga. Härlig att visualisera havets kraft. Målningen är ett blickfång för rummet.
Tavla: 182-1, 1181-2 / 2020-03 / Akryl / 50x61 cm ( 2 st 50x122 cm)

En abstrakt målning i två delar som gör sig jätte fint ovanpå sängen, soffa, matsal och kök. Fin kombinationsfärg i olika nyanser av grå, rosa och vit för det moderna hemmet. 
Tavla: 181-1, 1181-2 / 2020-03 / Akryl / 50x61 cm ( 2 st 50x122 cm)

En fin målning i två delar som passar jätte fint ovanpå sängen, soffa matsal och kök. Fint kombination av färg och är lätt att placera i rummet.
Tavla: 180 / 2020-03 / Akryl / 100x81 cm

Fin målning med solglimt i det blå vattnet. Under det stila vattnet och solsken kommer från sida en hotande moln mot det vackra vädret. En vacker kontrast som svensk sommar bjuder oss på. När jag målade den här målningen drömde jag mig bort till Gotland med det vackra och speciella naturen. 
Tavla: 179 / 2020-03 / Akryl / 90x70 cm

 En fin stila målning med solreflektioner i havet från det röda himmel som solsken ger. Fin kombination av färg och harmonisk samt härlig att betrakta. När jag målade den här målningen gick mina tankar till underbara havet på en båttur i stark solsken. Målningen med sin stila blick passar i alla hemmets rum. 

Tavla: 178 / 2020-02 / Akryl / 90x70 cm

En fantastisk målning med kontrast färg i blå, röd o vit. Det finns en fin ljus i målningen och när den betraktas associerar den till havet när Gotland är som bäst på sommaren. Målningen är lätt att placera i alla hemmets rum.

Tavla: 177 / 2020-02 / Akryl / 100x81 cm

Målningen är på Tofta Konstgalleri i Varberg till september 2022.

Den här målningen är så jätte fin med sina skiranäckrosor på det blå vattnet i en bädd av grönska med klar och fin himmel. Målningen är harmonisk och stila och går att placeras i alla hemmets rum. Den är ett blickfång för rummet.

Tavla: 176 / 2020-02 / Akryl / 100x81 cm

Fin abstrakt målning med en kvinnohuvud med lång hår i en vacker kombination av färg. Med den här målningen gick jag ut från min komfort zoon och gestaltade något nytt och spännande. Och det blev detta fantastiska motiv som jag är så glad över. Målningen tar plats  och är ett blickfång för rummet.

Tavla: 175 / 2020-01 / Akryl / 90x70 cm

En fantastisk härlig målning med starksolsken i skärgårdsmiljö i vackra färgnyanser. När jag målade den här målningen längtade jag efter vackra Gotland, där jag hämtar mycket inspiration i min skapande. Målningen går att placera i alla hemmets rum och är ett blickfång för rummet. 
Tavla: 174 / 2019-11 / Akryl / 100x100 cm

Blå, turkos vatten med skiranäckrosor som lyser upp till himmelen. En fantastisk tolkning av Gotlandsnatur med många näckrosor. När jag målade den här målningen hade jag en längtan till det vackra Gotland med dess underbara natur. Målningen är stilla och harmonisk i fin färgkombination och är ett blickfång för rummet.

Tavla: 173 / 2019-11 / Akryl / 90x70 cm

Vacker målning med havsmotiv där vattnet är lite orolig och dramatisk med en strålande ö som solskenet lyser upp den. Jag älskar den här målningen med dess komposition i fantastiska färg som går fint ihop. Målningen tar plats och är ett blickfång för rummet.
Tavla: 172 / 2019-11 / Akryl / 90x70 cm

En otrolig fin målning med en fantastisk fin skärgårdsögonblick är fångat i det finaste färgnyanserna som ger en lugn ögonblick att njuta när man betraktar målningen. När jag målade den här målningen drömde jag mig bort till vackra Stockholmsskärgård.
Tavla: 171 / 2019-10 / Akryl / 100x100 cm

Denna målning är fantastisk vacker med dess höst motiv någonstans på Gotland med den härliga naturen. Jag älskar den här målningen som har så många dimensioner. Härligt att betrakta och drömma sig bort till en underbar plats. Målningen tar plats i rummet och är ett blickfång.
Tavla: 170 / 2019-10 / Akryl / 100x100 cm

Otroligt vacker o levande målning som gör sig jätte fint ovanpå soffa eller öppnaspisen. Näckrosor o vatten det är min favorit motiv. De skiranäckrosor på vattens yta, det är ett vackert blickfång naturen bjuder oss på som jag har gestaltat i denna målning. Ett blickfång för rummet.

Tavla: 169 / 2019-09 / Akryl / 100x81 cm

En fantastisk fin målning för det moderna hemmet. Den är i mina favorit färg blå o vit. Det finns många nyanser av blå i målningen. När jag målade målningen tänkte jag på det blå havet och vita gäss från vågorna. Helt underbart att sitta vid och betrakta det. Målningen är ett blickfång för rummet. 

Tavla: 168 / 2019-09 / Akryl / 100x81 cm

Fin abstrakt målning med en kvinnohuvud i en vackerkombination av färg. Med den här målningen gick jag ut från min komfort zoon och gestaltade något nytt och spännande. Och det blev detta fantastiska motiv som jag är så glad över. Målningen tar plats i rummet och är ett blickfång. 
Tavla: 166-1, 166-2 / 2019-07 / Akryl / 50x61 cm ( 2 st 50x122 cm)

En havsmotiv är gestaltat i den här målningen med lite orolig hav. Målningen har olika nyanser av blå och med den här färgkombinationen är lätt att placera i hemmet. En målning i två delar som gör sig jätte fint ovanpå sängen, soffa och matsal. 

Tavla: 164 / 2019-05 / Akryl / 100x81 cm

Den här målningen är så fin. Havet i sin stora prakt med solsken som reflekteras i vattnen en vacker sommardag. En underbar rosa himmel. När jag målade den här målningen hade jag en längtan att vara vid havet. 
Tavla: 163 / 2019-04 / Akryl / 100x81 cm

En dramatisk och fin landskap är gestaltat i den här målningen. Målningen är lugn och harmonisk med fina färg kombination en vackert höstdag i skärgårdsmiljö. Målningen är ett blickfång för rummet.
Tavla: 162 / 2019-03 / Akryl / 90x70 cm

En idyllisk skärgårdsmiljö är gestaltat i den här målningen som ger lugn och harmoni. Fin färg kombination, lite orolig hav med den vackra himmel i blå och rosanyanser som i horisonten kommer moln en vacker sommardag.
Tavla: 161 / 2019-03 / Akryl / 90x70 cm

En fin målning med havet en aning orolig o vackert rosa himmel med en lite ö i mitten. När jag målade den här målningen tänkte jag på skärgården i en båt som gungar på vågorna. Målningen är ett blickfång för rummet.Tavla: 160 / 2019-03 / Akryl / 100x81 cm

En underbar landskap med en fantastisk himmel är gestaltat i den här målningen. När jag målade den här målningen längtade jag efter en solig dag i Stockholmsskärgård, där jag älskar att vara i och njuta av det vackra naturen. Målningen är lugn, harmonisk och härligt att betrakta länge. Det är en av mina favoritmålningar. Målningen är ett blickfång för rummet.Tavla: 159-1, 159-2 / 2019-03 / Akryl / 50x61 cm ( 2 st 50x122 cm)

En målning i två delar som passar jätte fint ovanpå sängen, soffa och matsal. En abstrakt målning i mina favoritfärger med olika nyanser av blå och vit. När jag målade den här målningen tänkte jag på havet och dennes vackra färg. Målningen är ett blickfång för rummet.Tavla: 158 / 2019-02 / Akryl / 100x81 cm

En otrolig häftig, abstrakt målning med en underbar himmel i olika färgnyanser från solsken. I havet speglas solen med dessa fina färgnyanser. Målningen tar plats i rummet och är ett blickfång för rummet.Tavla: 156 / 2018-11 / Akryl / 90x70 cm

En fantastisk fin målning, Gotlandinspirerat med dess vackra natur när är det som bäst. Blå stila vatten med dess vackra klippor och träd i full blom. En dröm ögonblick är fångat i den här målningen. Den är stila och harmonisk och härlig att betrakta.Tavla: 155 / 2018-11 / Akryl / 90x70 cm 

I den här målningen avbildas en vacker ö i fina höstfärger, lite oroligt vatten och den vackra himlen i nyanser av rosa. Jag gillar att betrakta den här målningen länge. Den ger mig lugn och harmoni i själen. Denna målning är en av mina favoriter. Målningen är ett blickfång för rummet.Tavla: 154 / 2018-11 / Akryl / 90x70 cm

En fin målning med klippor och solensstrålar reflekterat i havet, inspiration från Gotlands vackra natur. Harmonisk målning med härliga färgkombination och den är ett blickfång i rummet. 


Tavla: 153 / 2018-11 / Akryl / 100x81 cm

En fantastisk fin målning med skira vitanäckrosor på vattens vågor där solen skiner i sin fulla prakt. Det var exakt så jag ville ha denna målning då jag drömde mig till våren då jag målade den. Målningen passar i alla hemmets rum och det är ett blickfång i rummet.Tavla: 152 / 2018-10 / Akryl / 100x81 cm

En dramatisk landskap med klippor, hav o häftig himmel i olika blånyanser, rosa och vit är gestaltat i den här målningen. När jag målade den här målningen längtade jag till klipporna i Stockholmsskärgård. Målningen tar plats i hemmet och är ett blickfång för rummet.Tavla: 151 / 2018-10 / Akryl / 100x81 cm

En stor och väldigt fin målning som fångar solsken i vattnet omringat av det fina landskapet. Målningen har en jätte fin färgkombinationer som är lite eldiga. Målningen är ett blickfång i rummet med dem vackra val av färger. Älskar den målningen. Den är en av mina favoriter.Tavla: 150 / 2018-09 / Akryl / 100x81 cm

Härlig målning som vattnet är dränkt i solsken i olika nyanser av röd. När jag målade den här målningen längtade jag efter en solstark sommardag vid havet. Jag älskar den här målningen med vackra färgnyanser. Den är ett blickfång i rummet.


Tavla: 149 / 2018-09 / Akryl / 100x81 cm

En fantastisk fin och harmonisk skärgårdsmotiv är gestaltat i den här målningen med ljus och djup. En vacker vårdag med träd i full blom. När jag målade den här målningen tänkte jag på en promenad i vårt vackra skärgård en vacker vårdag och njuta av trädens skådespel med deras fina blommor och grönska. Målningen är ett blickfång för rummet.Tavla: 148 / 2018-09 / Akryl / 100x81 cm

Skiranäckrosor är gestaltat i den här målningen. Med lite orolig vatten mot det vackra himmel i blå och rosanyanser. Jag älskar den här målningen, den är så lugn och harmonisk för själen och kan betraktas länge. Målningen är ett blickfång i rummet.Tavla: 147 / 2018-08 / Akryl / 100x81 cm

En dramatisk och härlig målning. Vattnet och himmel är i solens strålar men samtidig gör sig påmind ovädret i en härlig svensk sommardag. Fina färg kombinationer finns i den här målningen och härlig att betrakta länge eftersom det händer så mycket i den. Nålningen är ett blickfång för rummet. 


Tavla: 145-146 / 2018-08 / Akryl / 50x61 cm ( 2 st 50x122 cm)

Fin målning i två delar med min favorit motiv näckrosor. När jag målade den här målningen tänkte jag på en vacker plats där skiranäckrosor flyter på vattnets yta. Målningen passar jätte fint ovanpå sängen, soffa och matsal. Ett blickfång i rummet. 
Tavla: 143-144 / 2018-08 / Akryl / 50x61 cm ( 2 st 50x122 cm)

En målning i två delar som passar jätte fint ovanpå sängen, soffa och matsal. En idyllisk skärgårdsmotiv där man vill vakna i med hav och vackra blommande träd. Målningen är ett blickfång för rummet.Tavla: 142 / 2018-07 / Akryl / 100x81 cm

En fin näckrosmotiv är gestaltat i den här målningen. Vattnet speglas i röda nyanser av solensstrålar med dem skiranäckrosor flytande på vattnets yta. När jag målade den här målningen tänkte jag på Gotland som bjuder på en vacker natur sommartid. Målningen är ett blickfång för rummet.Tavla: 139 / 2018-06 / Akryl / 100x100 cm

En fantastisk och stor målning i härliga färg med djup och ljus som speglas på vattens yta. En stila höst målning som är harmonisk och passar väl ovanpå soffa eller öppnaspisen. Älskar den här målningen. Målningen är ett blickfång för rummet.


 

Tavla: 137 / 2018-03 / Akryl / 90x70 cm

I den här fina målningen är gestaltad en vacker svensk sommardag med solsken och regn samtidig. En härlig målning som är målat i harmoniska färgnyanser och underbart att betrakta länge. Målningen är ett blickfång för rummet.Tavla: 133 / 2017-12 / Akryl / 100x100 cm

Den här målningen är bara så fint! Gestaltningen är skira vitanäckrosor med grönska på vattnens yta flyter dem stolta. Det är en lugn och harmonisk målning med många dimensioner som tål att betraktas länge. Jag älskar den här målningen. Målningen är ett blickfång för rummet. Tavla: 132 / 2017-12 / Akryl / 100x100 cm

En otrolig vacker målning med skärgårdsmotiv. Djupet och ljuset är så fin i den här målningen och dess komposition samt färgerna är fantastiska. När jag målade den här målningen tänkte jag en vacker solig sommardag i skärgården, det slår allt. Jag älskar den här målningen och är en av mina favoriter. Målningen är ett blickfång för rummet.Tavla: 130 / 2017-11 / Akryl / 90x70 cm

En vacker skärgårdsögonblick är fångat i den här målningen. Vattnet glimmar från det vackra rosa himmel och ön har fina färgnyanser. Med den stila och harmoniska målningen är det lätt att möblera i hemmets alla rum. Målningen är ett blickfång för rummet. 


Tavla: 126 / 2017-11 / Akryl / 100x81 cm

En vacker höst skärgårdsmotiv har den här målningen. Färgerna är i harmoni, lika så målningen. Här är gestaltat ett ögonblick från vår fina skärgårdsnatur. När jag målade den här målningen tänkte jag på min vistelse i det vackra naturen med många nyanser av färg på hösten. 
Tavla: 124 / 2017-10 / Akryl / 73x60 cm 

Målningen är på utställning med Flyer Art Gallery i New York, London, Rom och Florence år 2021-2023.

Denna fina målning är på turné i världen ett tag.

Målningen har en vacker skirnäckros i nyanserna vit o röd. Jag gillar att måla vattnet/havet röd ibland, det blir en annan dimension. Då tänker jag på en solig dag med starka solstrålar där vattnet ändrar färg får solensskenen. Målningen kräver sin plats i rummet eftersom det är ett blickfång för rummet. 
Tavla: 123 / 2017-10 / Akryl / 73x60 cm 

En fantastisk vacker målning i mina favorit färg. Den vackra skiranäckros i full blom på det stila och härliga vattnet i vackra blånyanser. Målningen är ett blickfång för rummet. Tavla: 122 / 2017-10 / Akryl / 100x81 cm 

En fin och stor abstrakt målning i kontrastfärgerna röd och svart med rinnande effekt. Målningen passar i det moderna hemmet och det är ett blickfång för rummet.
Tavla: 121 / 2017-10 / Akryl / 90x70 cm

En vacker skirnäckros, stolt lyser upp vattnets yta som är dränkt i solsken i vackra färgnyanser av röd, blå och vit. Målningen är stila och harmonisk och härligt att betrakta länge. Målningen är ett blickfång i rummet.
Tavla: 120 / 2017-09 / Akryl / 100x81 cm

Denna målning har en skärgårdsmotiv där det badas i solsken. Jag älskar den här målningen och kompositionen i den. Härliga, vackra färgnyanser som går fint i varandra och här i den här miljön vill jag vandra länge. Målningen är ett blickfång för rummet.  

Tavla: 118 / 2017-09 / Akryl / 100x81 cm

En otrolig fin målning med en vitt skirnäckros i det härliga vattnet med solsken o i hörna hotar lite moln och vinden slår försiktig mot den vackra näckrosen och vattnet. Den här målningen är harmonisk och vill betraktas länge. Målningen tar plats i rummet o är ett blickfång för rummet. Jag älskar den här målningen, det är en av mina favoriter. 

Tavla: 115 / 2017-07 / Akryl / 100x100 cm 

En fantastisk fin och stor målning i vackra färgnyanser av blå, rosa och vit. När jag målade den här målningen hade jag en längtan till en blommig strand vid havet på Gotland. Målningen är stila och harmonisk. Den tar plats och är ett blickfång för rummet. Jag älskar kompositionen i den här målningen och dess vackra färgnyanser. 
Tavla: 113 / 2017-06 / Akryl / 100x81 cm

Målningen är på utställning med Flyer Art Gallery i New York, London, Rom och Florence år 2021-2023.

Denna fina målning är på turné i världen ett tag. 

Målningen har en fantastisk fin havsmotiv, där havet speglas i olika nyanser av blå mot det fina himmelen. Jag älskar den här målningen, den är en av mina favoriter. Målningen tar plats och är ett blickfång för rummet.

Tavla: 106 / 2017-03 / Akryl / 100x81 cm

En fantastisk fin målning, med skira näckrosor i full blom på det stila blå vattnet i vackra färgnyanser. Älskar den här målningen. När jag målade den fångade jag en drömögonblick. Målningen är ett blickfång för rummet och passar så väl i det moderna och klassiska hemmet. 
Tavla: 102 / 2017-03 / Akryl / 100x81 cm

En fantastisk fin skärgårdsmiljö är gestaltat i den här målningen. Med olika nyanser av blå på vattnet och härlig himmel som går i rosatoner. Jag älskar den här målningen. Målningen är ett blickfång för rummet.

Tavla: 101 / 2017-02 / Akryl / 100x81 cm

Den här målningen är så fint med sin havsmotiv. Med sin röda himmel från solen som skiner starkt mot det härliga blåhavet som ger oss näring för tjälen. Jag älskar att gestalta hav och himmel i dess underbara olika nyanser. Denna målning är lätt placerad i alla hemmets rum och tar sin plats. Målningen är ett blickfång för rummet.
Tavla: 100 / 2017-02 / Akryl / 100x81 cm

En dramatisk landskap är gestaltad i den här målningen inspirerad från mina resor till vackra Gotland med dess underbara natur som är en fröjd för tjälen. Vatten, klippor och blommor under en himmel med stark sol som reflekterar i vattnet är fångat i den här målningen. Målningen passar i alla hemmets rum, den tar plats och är ett blickfång för rummet.
Tavla: 98 / 2017-01 / Akryl / 100x81 cm

En vacker näckrosmotiv i det härliga ljusblå och stilavattnet med en fantastisk rosa himmel från solensstrålar är gestaltad i den här målningen. Målningen är harmonisk och härligt och tål att betraktas länge. Målningen är ett blickfång för rummet.
Tavla: 88 / 2016-10 / Akryl / 100x81 cm

Mycket vacker näckrosmotiv i storformat med näckrosor som flyter stillsam på det lugna vattnet. Det är en lugn o stillsam näckrosmotiv som tål att betraktas länge. Har lyckats otrolig bra att fånga lugnet i målningen. Älskar den här målningen.  Målningen är ett blickfång för rummet. 
Tavla: 85 / 2016-09 / Akryl / 90x70 cm

Den här målningen är bara så fint! En eldig landskap som badar i solens strålar en vacker sommar dag med vatten som rinner  sin väg. Fin färgkombination i olika röda nyanser är gestaltat i den här målningen. En vågat målning som tar sitt plats i hemmet. Målningen är ett blickfång för rummet.
Tavla: 79 / 2016-07 / Akryl / 90x70 cm

Målningen är på utställning med Flyer Art Gallery i New York, London, Rom och Florence år 2021-2023.

Denna fina målning är på turné i världen ett tag.

Målningen är målat i mina favorit färg, olika nyanser av blå, rosa och vit. Jag älskar havsmotiv och när jag målade den här målningen, drömde jag mig bort till havet med dess fina vågor i solsken på Gotland. Målningen passar i alla hemmets rum och det är en fröjd att betrakta den. Det är fångat en stila ögonblick som ger lugn o ro till själen. Målningen är ett blickfång för rummet.

Tavla: 75 / 2016-04 / Akryl / 100x100 cm 

Målningen är på Galleri Killgissa, Södermalm, Stockholm

En underbar målning med min favorit motiv, näckrosor. Målningen har en fin djup och ljus och de skiranäckrosor som flyter på vattnets yta stolta o i full blom. Det tog lång tid att gestalta den här målningen som är så fint. Det är en av mina favorit målningar som jag älskar. Målningen gör sig fint ovanpå soffan eller öppnaspisen. Målningen är ett blickfång för rummet.

Tavla: 73 / 2016-04 / Akryl / 90x70 cm 

En otrolig fin målning med vackra färg i landskapen och solig himmel är gestaltat i den här målningen. Målningen finner sin plats i alla hemmets rum med sin stila blick. Målningen är ett blickfång för rummet.

Tavla: 71 / 2016-04 / Akryl / 100x100 cm

En stor fantastisk fin målning i nyanser av olika rödfärger, orange, svart o vitt. Målad i relief. Havet som solen skimrar med det ljusa färgen. Jag älskar den här målningen. Spännande målning som är ett blickfång för rummet.
Tavla: 70 / 2016-03 / Akryl / 110x150 cm

En fantastisk vacker målning med solnedgång där havet har en ljus från solensstrålar där man vill vara på kvällarna och njuta av naturens kraft. Den mycket stora målningen tar plats i rummet med sin stila fångade ögonblick då naturen bjuder oss på det vackraste den har. Målningen är ett blickfång för rummet.